Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (19/1) με τον Αρη στο Γ. Καραϊσκάκης, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως γνωστοποίησε η πειραϊκή ομάδα, τα εισιτήρια για τον αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα διατίθενται τόσο μέσω ίντερνετ όσο και από τα εκδοτήρια του φαληρικού σταδίου.

Συγκεκριμένα, η διάθεσή τους μέσω ίντερνετ θα ξεκινήσει από το πρωί της Τρίτης (14/1), ενώ από Τετάρτη (15/1) θα υπάρχουν εισιτήρια και στα εκδοτήρια του Γ. Καραϊσκάκης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδος απέναντι στον Άρη που θα διεξαχθεί στο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Κυριακή 19/1 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Tετάρτη 15/1 έως Παρασκευή 17/1 (10:00 – 18:00), το Σάββατο 18/1 (10:00 – 15:00) και την Κυριακή 19/1 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Τρίτη 14/1 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) από τα εκδοτήρια του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», με την επίδειξη ΑΔΤ και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας

γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Γράψτε το σχόλιο σας