Η ΑΕΚ ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του Βλάντο Γιάνκοβιτς και ο 29χρονος φόργουορντ θα συνεχίσει στην Ένωση μέχρι το τέλος της σεζόν.
Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν θα παραμείνει ο Βλάντο Γιάνκοβιτς με την Ένωση να ανακοινώνει την ενεργοποίηση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του 29χρονου άσου.
Η ανακοίνωση:
«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ενεργοποίησε όρο της καταρχήν συμφωνίας και ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Βλαδίμηρο (Βλάντο) Γιάνκοβιτς έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Πρόδηλο είναι, ότι η συμφωνία επήλθε αμέσως μετά τον τραυματισμό του διεθνούς αθλητή, ο οποίος πρόκειται να ενισχύσει τη «Βασίλισσα» στην πορεία της προς τις υψηλές διακρίσεις.
Η Διοίκηση της ΑΕΚ ΒC πιστή στο πλάνο και στις φιλοδοξίες της συνεχίζει την προσπάθειά της για ενίσχυση της Ομάδας το επόμενο διάστημα».
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.