Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τo ONE Channel παίζει μπάλα στα γήπεδα της Αγγλίας

Τo ONE Channel παίζει μπάλα στα γήπεδα της Αγγλίας

Η δυνατή ομάδα του αθλητικού τμήματος του ONE Channel μπροστά και πίσω από τις κάμερες για το σχολιασμό, το ρεπορτάζ και την ανάλυση του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας

Στην τελική ευθεία για την πρόκριση των τελευταίων ομάδων στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, το ONE Channel μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά τους δύο πιο κρίσιμους αγώνες.

Τότεναμ-Μίντλεσμπρο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς.

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στις 22:05 θα μεταδοθεί απευθείας από το Τότεναμ Στάντιουμ ο αγώνας ανάμεσα στη Τότεναμ και την Μίλντεσμπρο. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο που είναι και φέτος ψηλά στην κατηγορία της Premier League θέλει να επιβεβαιώσει άλλη μια φορά τη φήμη της. Η μάχη ενάντια στη Μίντλεσμπρο του Τζόναθαν Γούντγκεϊτ αναμένεται σκληρή αφού η προηγούμενη αναμέτρηση έδειξε ότι η νίκη δεν ήταν εύκολη για καμία από τις δύο ομάδες.

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 21:45 θα παρακολουθήσουμε τον επίσης κρίσιμο αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς. Στο Ολντ Τράφορντ συναντώνται οι δύο ομάδες της Premier League με τη θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιδιώκει την πρόκριση για λόγους γοήτρου.

Περιγραφή αγώνων: Μιχάλης Τσώχος

Εκπομπές pre και post game για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν και μετά τις δύο αναμετρήσεις θα μας βάλουν στο κλίμα του Κυπέλλου Αγγλίας.

Παρουσίαση: Μιχάλης Τσώχος, Αντώνης Κατσαρός, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Η δυνατή ομάδα του αθλητικού τμήματος του ONE Channel μπροστά και πίσω από τις κάμερες για το σχολιασμό, το ρεπορτάζ και την ανάλυση.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου και Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Ζωντανά και αποκλειστικά στο ONE Channel.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024