Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα ζώδια που είναι «σχεσάκηδες»

Αυτά είναι τα ζώδια που είναι «σχεσάκηδες»

Με αυτά τα τρία ζώδια θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Με αυτά τα τρία ζώδια θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Ταύρος

Ο Ταύρος, δεν φοβάται τη δέσμευση ή αν προτιμάτε την εξάρτηση και είναι συνήθως αφοσιωμένος και πιστός σύντροφος. Με Κυβερνήτη την Αφροδίτη αναγνωρίζει τη σημασία που έχει η σταθερότητα και η εμπιστοσύνη σε μια σχέση και αναζητά μια σύντροφο στην οποία θα μπορεί να βασιστεί και με την θα μπορεί να μοιραστεί τις όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς του. Καθώς σιχαίνεται τις αλλαγές σε τυχόν κρίση θα παλέψει για τη σχέση τους εξαντλώντας κάθε περιθώριο, προκειμένου να τη σώσει.

Καρκίνος

Ευαίσθητος και συναισθηματικός ο Καρκίνος αναζητά την αληθινή αγάπη και μια σύντροφο ζωής, με την οποία θα δεσμευτεί άνευ όρων και θα γεράσουν μαζί. Είναι σπιτόγατος και αγαπά την οικογένεια. Ακόμη και αν αυτή δεν προκύψει θα είναι πάντα δίπλα στη σύντροφό του, να τη φροντίζει, στα δύσκολα και στα καλά. Δεν θα πτοηθεί από τυχόν προβλήματα και θα παλέψει για να τα αντιμετωπίσει.

Ζυγός

Κατάλληλος για σχέση είναι και ο Ζυγός. Ρομαντικός και γοητευτικός, επιζητά την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή και στις σχέσεις του, γι’ αυτό και χρειάζεται μια σύντροφο που θα τη μοιραστεί μαζί του. Και αυτός δύσκολα θα χωρίσει, ενώ όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, τροφοδοτεί και το άλλο μέλος κι έτσι περνούν μαζί κάθε «φουρτούνα» με σχετική ευκολία.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024