Γλυφάδα : Ταχύπλοο εμβόλισε αλιευτικό σκάφος – Αναζητείται ο χειριστής
Ο 49χρονος ψαράς βρισκόταν σε ερασιτεχνικό αλιευτικό πλαστικό σκάφος 4.5 μέτρων, όταν το σκάφος, που αναζητείται έως και αυτή την ώρα, τον εμβόλισε
Με ελαφρά τραύματα νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο της Βούλας ένας 49χρονος Έλληνας ερασιτέχνης ψαράς, όταν ταχύπλοο σκάφος εμβόλισε τη βάρκα στην οποία επέβαινε, στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Γλυφάδας.
Ο 49χρονος ψαράς βρισκόταν σε ερασιτεχνικό αλιευτικό πλαστικό σκάφος 4.5 μέτρων, όταν το σκάφος, που αναζητείται έως και αυτή την ώρα, τον εμβόλισε.
Το θύμα διασώθηκε από άλλους ερασιτέχνες ψαράδες που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση και τον μετέφεραν στην Β μαρίνα Γλυφάδας. Εκεί, ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Το λιμενικό αναζητεί το ταχύπλοο σκάφος και τον χειριστή του που προκάλεσε το ατύχημα και εξαφανίστηκε.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
- Ισοπαλία στο Σίτι Γκράουντ (1-1), στη ζώνη του υποβιβασμού η Τότεναμ (0-1)
- Θριάσιο: Πτώση τμήματος της οροφής σε θάλαμο ασθενών της ψυχιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο
- Σοκαριστικό τροχαίο στην Αρτέμιδα: Αυτοκίνητο εκσφενδόνισε μοτοσικλετιστή και τον παράτησε αβοήθητο στο δρόμο
- Τρένο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο πριν την Ανάσταση – Ταλαιπωρία για του επιβάτες του «Λάρισα – Θεσσαλονίκη»
- Οικογενειακό Πάσχα για Ελένη Ράντου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Νικολέττα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442