Το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας! – Ενα πλούσιο τεύχος 160 σελίδων!

VITA

Το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας!

Ενα πλούσιο τεύχος 160 σελίδων!

Δάφνη Καραβοκύρη.

«Λέω ΝΑΙ στο Μεγάλο Ραντεβού»

Τα συστατικά και τα βήματα για την επιτυχία της bucket list του 2020.

Καταπολεμάμε τις χειμωνιάτικες ιώσεις με ελληνικά βότανα. Τι θα λέγατε αν αυτόν τον χειμώνα αντιμετωπίζαμε τις ιώσεις και όλα τα πιθανά προβλήματα που θα φέρουν μαζί τους, όπως τον βήχα, την καταρροή κα τον πονόλαιμο, βασιζόμενοι όχι μόνο στο φαρμακείο της γειτονιάς αλλά και σε εκείνο της φύσης;

Κουίζ: Πόσο προσαρμοστικοί είστε. Αν έχουμε περάσει κάποια κρίση ή άσχημη εμπειρία στη ζωή μας, το τεστ θα μας δείξει πόσο έχουμε καταφέρει να την «εκμεταλλευτούμε» για να αλλάξουμε και να γίνουμε τελικά πιο ανθεκτικοί στις δυσκολίες της ζωής.

Τα καλύτερα δώρα είναι εκείνα που δίνουμε. Φέτος στις γιορτές ας μην περιοριστούμε σε μία πράξη φιλανθρωπίας. Αν μάθουμε στα παιδιά μας την πραγματική αξία της προσφοράς, δεν κάνουμε καλό μόνο στους αποδέκτες των δώρων τους, αλλά και σε εκείνα.

«Εχω άγχος». Να πάρω ηρεμιστικά;

Μελαγχολικές σταρ καταπίνουν με τις χούφτες χαπάκια για να κοιμηθούν, να χαλαρώσουν, να αντιμετωπίσουν το στρες που τους προκαλεί η επιτυχία τους… Τα χρόνια έχουν περάσει. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η σωστή χρήση των ηρεμιστικών έχει όμως περάσει στη συνείδησή μας;

Η ταυτότητά τους. Πότε να τα πάρουμε. Γιατί δεν πρέπει να τα παίρνουμε για μεγάλο διάστημα. Πώς μπορούμε να τα κόψουμε. Ανεπιθύμητες ενέργειες.

Μεταμοσχεύσεις. Ζωή σε αναμονή.

Γιατί το άρωμά μας δεν διαρκεί τόσο τον χειμώνα. Και τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό.

Φτιάχνουμε την πιο αντιοξειδωτική σοκολάτα

Vita,

η ζωή στα καλύτερά της

ΥΓΕΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ – FITNESS – BEAUTY – MODA

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr