Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Άρη ενόψει του ματς με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (01/12, 17:15), μετά το ρεπό της Δευτέρας.
Ο Μίκαελ Ένινγκ είδε τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ αντίθετα ο Μάρτιν Τόνσο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:
Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Η προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (01/12, 17:15), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ ο Μάρτιν Τόνσο (διάταση στο δεξιό γαστροκνήμιο) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος