Η Euroleague καλωσόρισε τον Ρικ Πιτίνο (vid)
O Ρικ Πιτίνο επικύρωσε και τυπικά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό με την υπογραφή διετούς συμβολαίου και η Euroleague έσπευσε να τον καλωσορίσει.
Ο Ρικ Πιτίνο είναι και επίσημα πλέον ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τους «πράσινους».
Σήμερα το πρωί, λοιπόν, έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», δείχνοντας ανυπόμονος και ενθουσιασμένος για το project που ακούει στο όνομα «Παναθηναϊκός».
Ο 67χρονος τεχνικός καθοδήγησε με επιτυχή τρόπο στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς το «τριφύλλι» στη Euroleague, ελπίζοντας σε ακόμα καλύτερες μέρες.
Η Euroleague καλωσόρισε τον «Hall οf Famer» στην επιστροφή του στη διοργάνωση, περιλαμβάνοντας ορισμένες δηλώσεις του Αμερικανού για τους «πράσινους».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
👀 @RealPitino is BACK 👀#GameON pic.twitter.com/UuQnmktGAx
— EuroLeague (@EuroLeague) November 26, 2019
- «Τρέλα» για την Αργεντινή: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ (vids)
- «Λύγισε» ο Λουίς Ντίας: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας (vid)
- Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Ρακόφ
- «Μπαμ» στην Αμερική: «Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο Γιαμπουσέλε»
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442