Ένας 16χρονος συνελήφθη μετά τις πορείες που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την 46η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Πρόκειται για δεκαεξάχρονο, σύμφωνα με το ΑΠΕ, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Συνολικά 18 προσαγωγές στη Θεσσαλονίκη
Εκτός από την περίπτωση του ανήλικου, αστυνομικοί προχώρησαν σε άλλες 18 προσαγωγές ατόμων, αλλά δεν προέκυψε κάτι μεμπτό εναντίον τους και αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.
Μικρής έκτασης και διάρκειας εντάσεις σημειώθηκαν μετά το πέρας των κινητοποιήσεων, που ήταν οι μαζικότερες των τελευταίων ετών, στα στενά της Ροτόντας και στην πλατεία Καμάρας, με την αστυνομία να παρεμβαίνει άμεσα και να εκτονώνει την κατάσταση.
Συνολικά 33 συλλήψεις στα Εξάρχεια
Σε 33 ανήλθαν οι συλλήψεις για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ενώ οι προσαγωγές έφτασαν τις 53, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας