Ο άσος του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται στην ηλικία των 25 ετών, απέκτησε μαζί με την αγαπημένη του Σοφία ένα υγιέστατο αγοράκι.
Σήμερα 5/11 γέννησε η σύντροφος του Δώνη και ευλόγως πλέον δημιουργούνται ερωτήματα για το αν ο μικρός ακολουθήσει τα χνάρια της οικογένειας.
Του πατέρα του Χρήστου, του θείου του Τάσου και του παππού του Γιώργου. Δηλαδή εάν θα γίνει ποδοσφαιριστής και ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα.
Ο παίκτης του «τριφυλλιού» φυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας, με το ζευγάρι να βιώνει τις πιο σημαντικές και πολύτιμες στιγμές της ζωής του, μαζί με την οικογένειά του.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.