Ολυμπιακός: Ατομικό ο Βαλμπουενά
Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του παιχνιδιού με την Ξάνθη, με τον Ματιέ Βαλμπουενά στην προπόνηση της Τετάρτης να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια (20:00), για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.
Οι Ερυθρόλευκοι μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ έχουν επικεντρωθεί στη μάχη με την Ξάνθη, θέλοντας πάση θυσία το τρίποντο, που θα τους κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι, ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Πορτογάλος τεχνικός στην αναμέτρηση με τους Ακρίτες μάλιστα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος στην προπόνηση της Τετάρτης έκανε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα χάσει το παιχνίδι με την Ξάνθη και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο, για την 4η αγωνιστική του Champions League.
Εκτός από τον Βαλμπουενά, ατομικό πρόγραμμα έκαναν επίσης οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Κώστας Φορτούνης, που βρίσκονται σε διαδικασία επιστροφής, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους οποίους είχαν υποστεί τους προηγούμενους μήνες.
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Αταμάν: «Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι – Συγχαρητήρια»
- Σπουδαίες νίκες για Ρόμα και Άστον Βίλα, στην κορυφή η Λιόν – Η βαθμολογία του Europa League και η θέση που βρίσκονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο (pic)
- Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν 0-0: «Μηδέν» στη δημιουργία και γκρίνια στο ΟΑΚΑ (vid)
- Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 96-89: Όταν ξύπνησε ήταν πλέον αργά… (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442