Νέα επιστολή της Nova προς ΕΠΟ, ζητά την πλήρη απεμπλοκή της από το VAR και την τοποθέτηση της ομοσπονδίας για το πότε θα συμβεί.

Η… σιωπή της ΕΠΟ στις επαναλαμβανόμενες κρούσεις της NOVA σχετικά με το VAR και την εικόνα που φτάνει στους διαιτητές αναγκάζει τη συνδρομητική τηλεόραση να επανέλθει μέσω επιστολής της. Και να ζητήσει για ακόμα μια φορά την πλήρη απεμπλοκή της από το VAR, αλλά και την τοποθέτηση της ΕΠΟ αναφορικά με τον χρονικό ορίζοντα που αυτή θα υλοποιηθεί.

H Nova, από τις 13 Σεπτεμβρίου, είχε ζητήσει γραπτώς από την ΕΠΟ να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η Ομοσπονδία την τροφοδότηση των διαιτητών VAR με τηλεοπτική εικόνα, χρησιμοποιώντας δικά της μέσα και εξοπλισμό, έχοντας την πλήρη ευθύνη εφαρμογής του συστήματος, καθώς δεν επιθυμούσε πλέον οποιαδήποτε ανάμειξη με τη συγκεκριμένη λειτουργία του VAR προκειμένου να προστατέψει τη φήμη και το κύρος της εταιρείας από αναίτιες και αδικαιολόγητες επιθέσεις, που έχει δεχτεί.

Η ΕΠΟ μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί στο αίτημα της Nova, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί η συνδρομητική πλατφόρμα να επανέλθει και να ζητήσει άμεση ενημέρωση για το χρονικό σημείο στο οποίο η Ομοσπονδία θα είναι σε θέση να αναλάβει εκείνη την πλήρη ευθύνη λειτουργίας του VAR, χωρίς την παραμικρή τεχνική ανάμιξη και εμπλοκή της Nova.

Αξίζει να επισημάνουμε πως ήταν ηχηρή η απουσία της NOVA από την πρόσφατη συνάντηση που έγινε για το VAR, παρουσία όλων των ομάδων, αλλά και διαιτητών και αξιωματούχων της ομοσπονδίας, δείχνοντας με τη στάση της πως δε θέλει να έχει την παραμικρή σχέση με το VAR.

Γράψτε το σχόλιο σας…

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr