Ο Γιάννης Αλαφούζος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και δείχνει πως πλέον μόνο αποστασιοποιημένος δεν είναι. Ποιο είναι το πλάνο για την επόμενη μέρα του διαζυγίου με τον Νίκο Νταμπίζα
Η αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα αποτέλεσε έκπληξη ακόμα και για τον ίδιο τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.
Ναι μεν είχε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα με τον Γιάννη Αλαφούζο και δεν είχαν την ίδια επικοινωνία με παλαιότερα, πλην όμως ο Νταμπίζας έκανε κανονικά ταξίδια στο εξωτερικό για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, μιλούσε με ατζέντηδες, είχε σκοπό να προχωρήσει και σε επαφές με τους παίκτες τα συμβόλαια των οποίων οδεύουν προς το τέλος τους.
Ο Νταμπίζας ενημερώθηκε μέσω τηλεφώνου για το φινάλε της συνεργασίας, οι παίκτες ενημερώθηκαν από τον Κωνστάντο στο Κορωπί πως πλέον ο «Ντάμπι» δεν είναι μέλος της ομάδας και όλοι αναζητούν τι θα γίνει την επόμενη μέρα στο «τριφύλλι».
Αν θα υπάρχει διάδοχη κατάσταση δηλαδή και πότε θα συμβεί αυτό.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.