Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Στη σέντρα και πάλι οι ομάδες της Super League 2. Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής, οι εκπρόσωποι των ομάδων (πλην του Απόλλωνα Σμύρνης) αποφάσισαν να δεχθούν την πρόταση της κρατικής τηλεόρασης, ύψους 6,075 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορούσε στη μετάδοση και την εμπορική εκμετάλλευση των αγώνων των 12 ομάδων.
Έτσι αποφασίστηκε η επανέναρξη του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής και όχι της 5ης, όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ.
Ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε εκτός κεντρικής διαχείρισης, αφού θεωρεί ότι υπάρχει τρέχουσα συμφωνία από την περυσινή σεζόν και ως εκ τούτου αξιώνουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ αντίθετα Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα θα εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα λόγω ονόματος και εμπορικότητας.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.