Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο, για την 3η αγωνιστική της Euroleague με τους «πράσινους» οπαδούς να υποδέχονται τον Λουίς Σκόλα στο ΟΑΚΑ με χειροκροτήματα.
Κατά την παρουσίαση των δύο ομάδων στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, οι φίλοι του Τριφυλλιού χειροκρότησαν τον Αργεντινό φόργουορντ της ιταλικής ομάδας, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο μπάσκετ, δείχνοντας τον σεβασμό τους για την προσφορά του στο άθλημα.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού υποκλίθηκε στον σπουδαίο Αργεντινό και του χάρισε το πιο ζεστό του χειροκρότημα, σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Ο Σκόλα είναι ένας από τους θρύλους του παγκοσμίου μπάσκετ και στην σπουδαία του καριέρα έχει κατακτήσει δεκάδες τίτλους σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, με τον Λατινοαμερικάνο άσο να αποτελεί ίνδαλμα για τα μικρά παιδιά, που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.
Έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στη Μπαρτσελόνα θα είναι ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού, Κόρι Τζόζεφ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη media day των «ερυθρόλευκων».
Ο θρύλος του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, έφτασε το πρωί της Τετάρτης στην Τούμπα προκειμένου να τιμήσει τα θύματα της τραγωδίας στη Ρουμανία. Συγκλονισμένος δήλωσε ο πρώην προπονητής και νυν β' αντιπρόεδρος του Δικεφάλου.
«Κάθε φορά που η κερκίδα του ΠΑΟΚ θα τραγουδά, θα είναι εκεί και τα παιδιά μας», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμα του για το τραγικό δυστύχημα στη Ρουμανία ο γνωστός οπαδός του Δικεφάλου, Γιάννης Παπαστεφανάκης.