Η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε της, αήττητης μέχρι σήμερα, Βιλερμπάν με 104-63, πετυχαίνοντας τη δεύτερή της νίκη στη φετινή Euroleague.
Οι Γερμανοί ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι πετυχαίνοντας 30 πόντους στην πρώτη περίοδο και έτσι πήραν μια διαφορά 17 πόντων. Έκτοτε δεν κοίταξαν ποτέ πίσω αφού το ημίχρονο έληξε 57-35.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βαυαροί δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και η τρίτη περίοδος έληξε με σκορ 83-51. Η τελευταία ερίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς μοίρασε το χρόνο συμμετοχής αποσύροντας τους βασικούς του και το τελικό 104-63 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.
Για την τέταρτη αγωνιστική η Μπάγερν θα υποδεχθεί την Χίμκι στο Μόναχο (24/10, 21:30), ενώ η Βιλερμπάν θα πάει στο Κάουνας για να αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις (25/10, 20:00).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Χωρίς νίκη για 4η σερί αγωνιστική στην Premier League η Λίβερπουλ, μετά το το 1-1 στην έδρα της με τη Μπέρνλι. Επέστρεψε στα «τρίποντα» η Τσέλσι, με 2-0 επί της Μπρέντφορντ κι ανέβηκε στην 6η θέση.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ για την 22η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
Με 14/29 τρίποντα και τον Κουλμπόκα να έχει 19 πόντους με 5/5(!), ο Άρης Betsson επικράτησε του Περιστερίου Betsson με 93-75, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.
LIVE: Ελλάδα – Τουρκία. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Τουρκία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο Ανδρών. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.