Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super League 1 : Δίπλα στον Παναγιώτη - Ραφαήλ και ο Βόλος

Super League 1 : Δίπλα στον Παναγιώτη – Ραφαήλ και ο Βόλος

Η ΠΑΕ Βόλος ανέλαβε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, καθώς θα διαθέσει μέρος των εσόδων από το ματς με τον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ

Ο Βόλος με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως μέρος των εισπράξεων από το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 26/10, 19:30) θα διατεθεί για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ, ενώ ενημέρωσε πως θα τοποθετηθούν και ειδικοί «κουμπαράδες» για περαιτέρω ενίσχυση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου και σε συνεννόηση μαζί του, μετέχοντας στην συγκλονιστική προσπάθεια του ελληνικού λαού να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για την θεραπεία του μικρού Παναγιώτη – Ραφήλ, αποφάσισε:

– Να διατεθεί μέρος των εισπράξεων από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, την επόμενη εβδομάδα με τον ΠΑΟΚ ως οικονομική ενίσχυση στην οικογένεια του μικρού για την μετάβασή τους στις ΗΠΑ και την υποβολή του σε πειραματική θεραπεία.

– Στον ίδια αγώνα να τοποθετηθούν ειδικοί «κουμπαράδες» όπου οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν και ατομικά τον μεγάλο αγώνα ζωής του Παναγιώτη – Ραφαήλ

Η ΠΑΕ Βόλος σεβόμενη και υπηρετώντας τα πανανθρώπινα ιδεώδη της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευαισθησίας που οφείλουν να χαρακτηρίζουν πρώτα και πάνω απ όλα τον αθλητισμό καλεί όλους τους φιλάθλους να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια για να χαρίσουμε και πάλι το χαμόγελο και την ελπίδα στον μικρό αυτό άγγελο και την οικογένειά του».

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024