Ο Κώστας Φορτούνης συμπληρώνει σήμερα (16/10) 27 χρόνια ζωής και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να τον ξεχάσει.
Οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να στείλουν τις ευχές τους για τα γενέθλια του αρχηγού της ομάδας, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Χρόνια πολλά Κώστα» έγραψαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ΠΑΕ για τον Έλληνα διεθνή, ο οποίος ακόμη βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, προκειμένου να καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.