Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φορτούνης σε Σπανούλη : «Billy δεν πειράζει»

Φορτούνης σε Σπανούλη : «Billy δεν πειράζει»

Ο ηγέτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού έπαιξε σουτάκια με τον Kill Bill και βγήκε νικητής στην «ερυθρόλευκη» μάχη, με τον Φορτούνη στη συνέχεια να τρολάρει τον Σπανούλη με επική ατάκα!

Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και ενωμένος σαν μια γροθιά προχωράει με στόχο νέες επιτυχίες και ακόμα περισσότερα τρόπαια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ποδοσφαιρική ομάδα, η μπασκετική και τα τμήματα του Ερασιτέχνη ετοιμάζονται να χαρίσουν και φέτος μοναδικές στιγμές περηφάνιας στον κόσμο του συλλόγου, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να στέκονται έμπρακτα δίπλα σε όλες τις ομάδες.

Την Πέμπτη 10/10 η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανέβασε στο youtube το βίντεο με τα backstage από τη κοινή φωτογράφηση που έγινε πρόσφατα για το ηλεκτρονικό περιοδικό της οικογένειας του Ολυμπιακού. Σε αυτή έλαβαν μέρος οι αρχηγοί των τμημάτων του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, την ποδοσφαιρική ομάδα εκπροσώπησε ο Κώστας Φορτούνης, την μπασκετική ο Βασίλης Σπανούλης, την γυναικεία ομάδα μπάσκετ η Εβίνα Σταμάτη, το ανδρικό βόλεϊ ο Γιώργος Πετρέας, το γυναικείο η Στέλλα Χριστοδούλου, το ανδρικό τμήμα πόλο ο Κώστας Μουρίκης, το γυναικείο η Αλκηστη Αβραμίδου και το χάντμπολ ο Κώστας Τσιλιμπάρης.

Οι αρχηγοί των «ερυθρόλευκων» τμημάτων πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, διασκέδασαν και πέρασαν όμορφες στιγμές, σε μία άκρως ολυμπιακή… συνάντηση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μάλιστα ο Φορτούνης έπαιξε σουτάκια με τον Σπανούλη. Ο ηγέτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού μάλιστα κέρδισε τον Kill Bill και θέλοντας να τον πικάρει του φώναξε: «Billy, δεν πειράζει…»

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024