Άνοδο κατέγραψε η Wall Street
Σε θετικό έδαφος οι δείκτες στη Wall Street με τους επενδυτές να παρακολουθούν την πορεία των διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Κίνας.
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν σήμερα στη Wall Street, με τους επενδυτές να επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στην πορεία των διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Κίνας, εν μέσω αντικρουόμενων δημοσιευμάτων για την πορεία των εμπορικών διαπραγματεύσεων των ΗΠΑ με την Κίνα.
Η πορεία των δεικτών
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε στις 26.496,67 μονάδες, με άνοδο 150,66 μονάδων ή +0,57%.
Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας έκλεισε στις 7.950,78 μονάδες, ενισχυμένος κατά 47,04 μονάδες ή +0,6%.
Ο δείκτης Standard & Poor’s 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε στις 2.938,13 μονάδες, καταγράφοντας άνοδο 18,73 μονάδες ή +0,64%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)










































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442