Ο Ήφαιστος Λήμνου έκανε το απόλυτο (2/2) στη φετινή Basket League», περνώντας από το κλειστό «Σοφία Μπεφόν» με νίκη 83-69 επί του Πανιωνίου.
Οι «νησιώτες» του Σωτήρη Μανωλόπουλου, απέδειξαν και με την σημερινή εμφάνιση ότι δύσκολα δεν θα τερματίσουν στην πρώτη οκτάδα, με τους «κυανέρυθρους» από τη μεριά τους να προβληματίζουν για ένα ακόμη παιχνίδι.
Πρωταγωνιστής του Ηφαίστου, αλλά και της αναμέτρησης, ο Τζέρι Σμιθ που σημείωσε 20 πόντους, ενώ άλλους 14 πρόσθεσε ο Μολντοβεάνου. Αντίθετα για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Βεργίνης (14 π.) και Λαμπρόπουλος (13 π.), αλλά δεν ήταν αρκετοί.
Όσα είπε ο προπονητής του Αρη, Μανόλο Χιμένεθ μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από την ΑΕΛ Novibet με 1-0. Τι είπε για την αλλαγή του Μορόν, την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ αλλά και τους οπαδούς.
Οδοστρωτήρας ο Δημήτρης Χατσίδης, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League, με δυο ασίστ (η μια στον 38χρονο Τάισον που πανηγύρισε με το (γνωστό) μπαστουνάκι). Ο ΠΑΟΚ καθάρισε από το α’ ημίχρονο
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.