ΑΕΚ : Με Σιμόες η αποστολή για Λάρισα, εκτός Γιακουμάκης – Κλωναρίδης
Ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα (5/10, 19:30), με τον Σιμόες να δηλώνει παρών, αλλά τον Γιακουμάκη να μένει εκτός
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λάρισα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Βίκτωρ Κλωναρίδη, Γιώργο Γιακουμάκη, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τους, όμως θα έχει κανονικά στην αποστολή τον Αντρέ Σιμόες, ο οποίος είναι πανέτοιμος για το ματς με τους βυσσινί.
Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος μέσος δεν αγωνίστηκε καθόλου την περασμένη αγωνιστική στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι ήταν στην αποστολή, αφού δεν είχε ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.