Στο ψυχιατρείο της Λέρου οι ασθενείς συνυπάρχουν με πρόσφυγες και μετανάστες, καθιστώντας τις συνθήκες περίθαλψης των ασθενών και φιλοξενίας των προσφύγων και μεταναστών επικίνδυνε
Στο ψυχιατρείο της Λέρου οι ασθενείς συνυπάρχουν με πρόσφυγες και μετανάστες, καθιστώντας τις συνθήκες περίθαλψης των ασθενών και φιλοξενίας των προσφύγων και μεταναστών επικίνδυνες, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.
Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει συγκεκριμένα πως 1.500 πρόσφυγες και μετανάστες συνυπάρχουν με τους 154 νοσηλευόμενους ψυχικά ασθενείς του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου και δημοσιεύει φωτογραφίες από τις δύσκολες συνθήκες.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.