Υστερα όμως από τέσσερις δεκαετίες το G3A3, το «θρυλικό» τυφέκιο του Ελληνικού Στρατού που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη στρατιωτική θητεία εκατομμυρίων Ελλήνων, αναβαθμίζεται.
Θα φέρει μεταξύ άλλων πτυσσόμενο κοντάκιο, βελτιωμένη λαβή και δυνατότητα να προσαρμόζεται στην κάννη σκοπευτικό ερυθράς κηλίδος ή φακός.
Πρόκειται για αλλαγές που θα το κάνουν πιο εύχρηστο και συνακόλουθα πιο αποτελεσματικό σε συνθήκες μάχης.
Διαβάστε στο ρεπορτάζ του Μάνου Χαραλαμπάκη επίσης:
– Τα χαρακτηριστικά του «εθνικού τυφεκίου»
– Τι αλλάζει με την σχεδιαζόμενη αναβάθμιση του G3A3;
– Που έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα εξελιγμένα μοντέλα του GEA3;
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας