Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμπάτσο: «Η Ρεάλ πεινάει για κούπες»

Καμπάτσο: «Η Ρεάλ πεινάει για κούπες»

Ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν από τους πρωταγωνιστές της Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντίνο να δηλώνει πως όλοι στην Μαδρίτη... πεινάνε για τίτλους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια του Σούπερ Καπ στο ισπανικό πρωτάθλημα επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με σκορ 89-79, χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση του Φακούντο Καμπάτσο ο οποίος αναδείχθηκε και MVP του τελικού.

Ο δευτεραθλητής κόσμου με την Αργεντινή μίλησε μετά το παιχνίδι τονίζοντας πως όλοι οι παίκτες των «μερένγκες» είναι είναι… πεινασμένοι για τίτλους και ότι αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη.

Τέλος αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του, Νίκολα Λαπροβίτολα και Τζόρνταν Μίκι επισημαίνοντας ότι ταιριάζουν τέλεια στις απαιτήσεις που έχει η ομάδα και ο Πάμπλο Λάσο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φακούντο Καμπάτσο:

«Με τον Λάσο παίζουμε με αυτοπεποίθηση και χαρά! Έχουμε ένα γκρουπ νικητών που πεινάει για τίτλους! Αυτό, ακριβώς είναι το κλειδί της ομάδας, των παικτών και του προπονητικού τιμ. Είμαι χαρούμενος με τον Νίκο (σ.σ. Λαπροβίτολα). Έπαιξε σαν να βρίσκεται ήδη πέντε χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης! Εκείνος και ο Τζόρνταν Μίκι ταιριάζουν τέλεια στις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024