Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Chevrolet C8 Corvette 2020:  Το… θερμό γαλάζιο

Chevrolet C8 Corvette 2020: Το… θερμό γαλάζιο

H C8 Corvette εξακολουθεί τις δοκιμές εξέλιξης αποκαλύπτοντας ακόμα μερικές όψεις της επιβλητικής προσωπικότητάς της ενόσω περιμένει την σειρά της για τις γραμμές παραγωγής και με μια ενδεχόμενη νέα καθυστέρηση εν όψει, λόγω γενικής απεργίας στο Detroit.

Φωτογραφίες: Automedia

Aν και η νέα Corvette C8 δεν έχει πλέον ανάγκη από καμουφλάζ με δεδομένο ότι η πρεμιέρα της έχει ήδη πραγματοποιηθεί τον περασμένο Ιούλιο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ακόμα περιθώρια εξέλιξης τα οποία ταυτόχρονα αποτελούν και πρώτης τάξεως ευκαιρία για περαιτέρω παρατήρηση της πρώτης κεντρομήχανης εκπροσώπου του είδους της.

Όπως είναι ήδη γνωστό η C8 θα είναι διαθέσιμη σε 12 αποχρώσεις και στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μία από τις πιο φωτεινές αποχρώσεις της χρωματικής της παλέτας. Το κατά πόσο το συγκεκριμένο χρώμα που μάλλον παραπέμπει σε… στρουμφάκι  ταιριάζει σε ένα muscle car με τις διαστάσεις της C8  (μήκος 4,493 μ. και πλάτος 1,966 μ.) και τον V8 κινητήρα των 755 ίππων ελέγχεται και είναι θέμα γούστου.

Πλην του χρώματος και σε ό,τι αφορά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης έκδοσης είναι σαφές ότι διαθέτει ένα αιχμηρότερο bodykit με στοιχεία από το εξοπλιστικό πακέτο Z51.

Επίσης όπως έχει ήδη ανακοινώσει η φίρμα, αν και η C8 προσφέρει τη δυνατότητα αφαίρεσης ενός μέρους της οροφής της, επιτρέποντας την μετατροπή της από coupe σε cabrio, θα υπάρξει και μια Convertible έκδοση η οποία αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στις 2 Οκτωβρίου, προσφέροντας ακόμα πιο… ανοιχτούς ορίζοντες.

Η παραγωγής της νέας γενιάς του εμβληματικού μοντέλου αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Δεκεμβρίου αν και υπάρχει μια πιθανότητα να επιβαρυνθεί με μία επιπλέον καθυστέρηση, λόγω της απεργίας που έχει ξεσπάσει στο Detroit με τα εργατικά συνδικάτα να ζητούν υψηλότερα ωρομίσθια και καλύτερη ασφαλιστική κάλυψη.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024