Δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τελευταίο «θύμα» της επιδημίας τραυματισμών τον Μαρσέλο.
Οι «μερένχες» ανακοίνωσαν πως ο Βραζιλιάνος μπακ έχει τραυματιστεί και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, δίχως να αναφέρεται το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης.
Όπως είναι λογικό ο τραυματισμός του Μαρσέλο δημιουργεί επιπλέον «πονοκέφαλο» στον Ζιντάν ενόψει του αγώνα με τους πρωταθλητές Γαλλίας, καθώς εκτός παραμένουν οι Μόντριτς, Ασένσιο και Ίσκο, καθώς και οι τιμωρημένοι Ράμος και Νάτσο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Μαρούσι (16:00, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν την 14η νίκη τους σε ισάριθμα ματς.