Μετά από ενάμιση μήνα εκτός δράσης, ο Λιονέλ Μέσι είναι ξανά στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League κόντρα στη Ντόρτμουντ την Τρίτη (17/9, 22:00).
Ο Λιονέλ Μέσι στις 5 Αυγούστου υπέστη τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα και από τότε μέχρι και πριν λίγες μέρες δεν προπονούταν με την Μπαρτσελόνα.
Ο Αργεντίνος άσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, με όσα λέγονταν τις προηγούμενες ημέρες ήταν δύσκολο να αγωνιστεί κόντρα στη Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League αύριο Τρίτη (17/9, 22:00).
Τελικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τη γερμανική ομάδα και μένει να φανεί αν θα πάρει λεπτά συμμετοχής.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).