Ο Τζον Φαν΄τ Σιπ ανακοίνωσε την ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν, προχωρώντας σε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ματς της Φινλανδίας.
Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει στις 21:45 το Λιχτενστάιν για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες.
Ο Τζον Φαν΄τ Σιπ επέλεξε τους 11 που θα αγωνιστούν στο βασικό σχήμα, προχωρώντας σε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του Τάμπερε με την Φινλανδία.
Θέση βασικού θα πάρουν οι Τσιμίκας, Μπακάκης, Σάμαρης και Φετφατζίδης, στις θέσεις των Τοροσίδη, Σταφυλίδη, Κουρμπέλη και Κολοβού.
Η Εθνική μας ομάδα λοιπόν θα αγωνιστεί με τους: Μπάρκα – Μπακάκη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Τσιμίκα – Σάμαρη, Μπουχαλάκη – Φετφατζίδη, Βρουσάι, Μασούρα – Κουλούρη.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions