Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ήρθε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ουίγκινς

Ήρθε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ουίγκινς

Ο 30χρονος φόργουορντ Αντουέιν Ουίγκινς έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Δικεφάλου

Μετά τους Ζέιν Νόουλς και Αμανζέ Εγκεκέζε ένας ακόμα παίκτης έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Αντουέιν Ουίγκινς. Ο 30χρονος φόργουορντ το βράδυ της Πέμπτης ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα και την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο έμπειρος άσος θα ενσωματωθεί από αύριο στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και θα τεθεί στη διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος βλέπει να αυξάνονται συνεχώς επιλογές του και να δουλεύει πλέον με περισσότερους παίκτες.

Ο Αντουέιν Ουίγκινς στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στη συμπρωτεύουσα, τόνισε ότι ανυπομονεί για να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Χαίρομαι που θα παίξω σε αυτή την ιστορική ομάδα. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω. Ακόμη και αύριο».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024