Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 26 Αυγούστου

Αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 26 Αυγούστου

Κριός Αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα από το οικογενειακό σας κύκλο. Τα λόγια μπορούν εύκολα να ξεφύγουν και να χάσετε το δίκιο σας. Ταύρος Η  σημερινή ημέρα θα σας φέρει μια έκπληξη ή καλύτερα αποκάλυψη. Μπορεί να σας ταράξει προς στιγμή, αλλά πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε πως είναι για δικό σας καλό. Δίδυμοι Προσπαθήστε σήμερα να […]

Κριός

Αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα από το οικογενειακό σας κύκλο. Τα λόγια μπορούν εύκολα να ξεφύγουν και να χάσετε το δίκιο σας.

Ταύρος

Η  σημερινή ημέρα θα σας φέρει μια έκπληξη ή καλύτερα αποκάλυψη. Μπορεί να σας ταράξει προς στιγμή, αλλά πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε πως είναι για δικό σας καλό.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε σήμερα να διαχωρίσετε την θέση σας. Δράστε ανεξάρτητα από τους γύρω σας και μην παρασύρεστε από τις γνώμες των άλλων.

Καρκίνος

Τα οικονομικά θέματα είναι εκείνα που θα απασχολήσουν έντονα. Σκεφτείτε καλά και διεκδικήστε με σοβαρότητα τους σωστούς για εσάς επαγγελματικούς όρους.

Λέων

Χειριστείτε έξυπνα και με φειδώ τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Με ψυχραιμία τα πράγματα θα μπορέσετε να τα καταφέρετε μέχρι το τέλος του μήνα.

Παρθένος

Όσο και να σιχαίνεστε τις πρακτικές δουλειές, μάλλον δεν θα μπορέσετε να τις αποφύγετε! Θέματα ειδικά που αφορούν το σπίτι μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

 

Ζυγός

Το ερωτικό σας ταίρι σας «στριμώχνει» με ερωτήσεις και εσείς δυσανασχετείτε. Καλύτερα να μιλήσετε με ειλικρίνεια, παρά να κρύβεστε με προφάσεις.

Σκορπιός

Μια οικονομική συμφωνία προκαλεί τριγμούς και δυσφορία. Ίσως να έχετε περισσότερη ανάγκη την σταθερότητα παρά το ρίσκο σε αυτήν την περίοδο.

Τοξότης

Χαλαρώστε! Η εβδομάδα ξεκινά σε όμορφο κλίμα και οι προτάσεις για όμορφες δραστηριότητες θα είναι πολλές.

Αιγόκερως

Δείξτε τις γνώσεις και τα ταλέντα σας. Όχι μόνο στα επαγγελματικά αλλά και την κοινωνική σας ζωή, πρέπει να βγείτε μπροστά.

Υδροχόος

Ένας μικρός αναβρασμός με έναν συνάδελφο θα σας στεναχωρήσει και μπορεί να χαλάσει το καλό επαγγελματικό σας κλίμα.

Ιχθύς

Δείτε τα πράγματα σφαιρικά. Κάντε την αυτοκριτική σας και δείξτε τις άγνωστες πτυχές της ζωής σας σε άτομα που εμπιστεύεστε.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024