Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κούτρης: «Πρωταρχικός στόχος το πρωτάθλημα»

Κούτρης: «Πρωταρχικός στόχος το πρωτάθλημα»

Το μυαλό στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ είχε μετά τη λήξη του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Λεονάρντο Κούτρης που στάθηκε μόνο στους τρεις βαθμούς από το ματς με τους Αρκάδες.

Τους τρεις βαθμούς κρατάει από την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο νέο πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Λεονάρντο Κούτρης.

Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε μετά το ματς στην κάμερα της NOVA για τις παγίδες που κρύβουν αυτά τα ματς ενώ πλέον εκείνος όπως και όλοι στην ομάδα στρέφουν την προσοχή τους στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ ώστε να σφραγίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούτρης:

Για το ματς: «Το σημαντικό είναι πως πήραμε τους 3 βαθμούς. Κάναμε το ξεκίνημα με νίκη στην έδρα μας για τον πρωταρχικό στόχο του πρωταθλήματος. Μπήκαμε δυναμικά στο ξεκίνημα και αυτό θέλουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά μετά κάναμε αρκετά αβίαστα λάθη.

Δώσαμε στον αντίπαλό μας την ευκαιρία να κάνει παιχνίδι, να πιέσει, αλλά με τα συνεχή παιχνίδια στην Ευρώπη κάποιοι παίκτες έχουν κουραστεί. Λογικό είναι να έχουν διαφοροποίηση στην κατάστασή τους. Οι πρεμιέρες έχουν παγίδες και ο Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα. Άλλαξε πρόσωπα και προπονητή, δεν ξέραμε τι θα βρούμε ακριβώς, γιατί κι εμείς είμαστε στο ψάξιμο».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε δει πολλά να γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι στο γήπεδό μας απέναντι στην Κράνονταρ. Έχουν μείνει άλλα 90 λεπτά για το στόχο των ομίλων του Champions League, μια μεγάλη στιγμή για την επιστροφή του συλλόγου μας. Θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά και θα πάμε σαν να είναι 0-0».

Για το πρωτάθλημα και τον τρόπο διεξαγωγής του: «Είναι δύσκολο, όπως και κάθε πρωτάθλημα. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί με νέα πρόσωπα και προπονητές. Θα γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα κι εύχομαι να το απολαύσουμε με τον κόσμο, με όλους τους συναδέλφους μου να έχουν υγεία».

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024