Οι προπονητές Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Άρη μπαίνουν στη «μάχη» του πρωταθλήματος από διαφορετική αφετηρία. Το… 1.25 του Καρντόσο και ο αμετακίνητος!
Μαρτίνς, Φερέιρα, Καρντόσο, Δώνης και Παντελίδης. Οι προπονητές του Big-5 στη δική τους «μάχη» για να μπορέσουν να οδηγήσουν τις ομάδες τους στους στόχους τους.
Για τον Μαρτίνς και τον Φερέιρα ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Το πρωτάθλημα. Οι συνθήκες που μπαίνουν στο πρωτάθλημα και οι πέντε προπονητές του Big-5 διαφορετικές. Από διαφορετική αφετηρία.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο αθλητής του Ολυμπιακού Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν με 6,05μ. Πρώτος ο Ντουπλάντις με 6.25μ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του επί κοντω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας με τον Εμμανουήλ Καραλή να έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το αργυρό μετάλλιο.
Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η Μύκονος Betsson μέσα στο Μαρούσι με 103-94, κάνοντας σπουδαίο βήμα για την παραμονή της. Σε δύσκολη θέση πλέον οι Αμαρουσιώτες.