Οι προπονητές Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Άρη μπαίνουν στη «μάχη» του πρωταθλήματος από διαφορετική αφετηρία. Το… 1.25 του Καρντόσο και ο αμετακίνητος!
Μαρτίνς, Φερέιρα, Καρντόσο, Δώνης και Παντελίδης. Οι προπονητές του Big-5 στη δική τους «μάχη» για να μπορέσουν να οδηγήσουν τις ομάδες τους στους στόχους τους.
Για τον Μαρτίνς και τον Φερέιρα ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Το πρωτάθλημα. Οι συνθήκες που μπαίνουν στο πρωτάθλημα και οι πέντε προπονητές του Big-5 διαφορετικές. Από διαφορετική αφετηρία.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σε συνέντευξή του στη Σερβία ο Μάρκο Νίκολιτς μιλά για τα όσα βιώνει στην ΑΕΚ, για τους στόχους του με την ομάδα, τις μεταγραφές που θα γίνουν ενώ αποθεώνει τον Λούκα Γιόβιτς.