Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία με την εντυπωσιακή του εμφάνιση και νίκη επί της Κράσνονταρ με 4-0 και οι ερυθρόλευκοι είναι μια ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τους ομίλους στη ρεβάνς που θα γίνει στην Ρωσία και αν η ομάδα του Πειραιά κατακτήσει την πρόκριση, τότε θα είναι στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των ομίλων.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.