Εθνική μπάσκετ: Ο Παπαπέτρου βγάζει selfie και ο Μάντζαρης… κοιμάται
Φωτογραφία με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να κοιμάται έβγαλε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο αεροπλάνο για Κίνα, ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ανάμεσά τους χαμογελαστός
Η αποστολή της Εθνικής μπάσκετ είναι καθ’ οδόν για την Κίνα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέβασε μία selfie από το αεροπλάνο με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη δίπλα του χαμογελαστό και τον Βαγγέλη Μάντζαρη στο βάθος να… κοιμάται.
Δείτε τη φωτογραφία του Παπαπέτρου με τον Μάντζαρη να διακρίνεται στο βάθος:
Να σημειωθεί πως η Εθνική μας θα φτάσει στην Κίνα με ενδιάμεσο σταθμό τη Φρανκφούρτη, ενώ η συμμετοχή του γκαρντ της Ούνικς Καζάν στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα εξαρτηθεί από την παρουσία ή όχι του Κώστα Σλούκα, που φαίνεται να κερδίζει τη «μάχη» με το αιμάτωμα στη δεξιά του γάμπα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.