Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός με το VAR στο Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ (2-2)

Χαμός με το VAR στο Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ (2-2)

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε δύο βαθμούς καθώς έμεινε στο 2-2 με την Τότεναμ. Ακυρώθηκε γκολ του Ζεσούς στο 94΄για χέρι του Λαπόρτ μετά από χρήση του VAR. Φωνές από τους πρωταθλητές για την ακύρωση του τρίτου γκολ από τον Όλιβερ.

Το «έργο» που παρακολούθησαν πέρυσι στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τότεναμ είδαν και σήμερα οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχασε δύο βαθμούς καθώς έμεινε στο 2-2 κόντρα στους λονδρέζους αλλά όπως και πέρυσι στο ευρωπαϊκό ματς των δύο ομάδων, έτσι και φέτος έγινε χαμός με το VAR, καθώς ακυρώθηκε γκολ της ομάδας του Γκουαρντιόλα.

Η φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων έγινε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ζεσούςνα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα αλλά τον διαιτητή Όλιβερ να ακυρώνει το γκολ μετά από εξέταση της φάσης στο VAR.

Ο διαιτητής καταλόγισε χέρι στον Λαπόρτ που διεκδίκησε την μπάλα πριν αυτή φτάσει στον σκόρερ και το γκολ ακυρώθηκε. Ο Γκουαρντιόλα και οι παίκτες του διαμαρτυρήθηκαν αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το γκολ δεν μέτρησε και η Μάντσεστερ Σίτι έχασε δύο βαθμούς κόντρα στην Τότεναμ.

Θυμίζουμε ότι και στο περσινό ματς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είχε ακυρωθεί γκολ της Σίτι με χρήση του VAR και οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν αποκλειστεί.

Η Σίτι κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Στέρλινγκ στο 20′ μετά από ωραία σέντρα του Ντε Μπρόινε, αλλά η Τότεναμ ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με πλασέ του Λαμέλα. Μια φάση στην οποία έχει μεγάλη ευθύνη για το γκολ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Έντερσον.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν ξανά στο 35′ με γκολ του Αγουέρο, μετά από πάσα του Ντε Μπρόινε ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης της Σίτι στο παιχνίδι. Η Τότεναμ όμως δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε στο 57′ με σκόρερ τον Λούκας, για να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα της αναμέτρησης (2-2).

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024