ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Να ζητήσουν συγνώμη για την ντροπιαστική βραδιά»
Ο επίσημος ΠΑΟΚ περνά στην αντεπίθεση μετά τα όσα ειπώθηκαν σε ολλανδικό κανάλι για τον κόσμο της ομάδας, ζητώντας επανόρθωση από τους υπεύθυνους του καναλιού που είναι και χορηγός του Άγιαξ.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης ζητά επανόρθωση από τους υπεύθυνους του καναλιού για τα όσα ακούστηκαν στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ και γενικότερα μια αποτίμηση της χθεσινής ντροπιαστικής βραδιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από την UEFA
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ασπρόμαυροι:
«Στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μερικά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά.
Δε θα σταθούμε στα λάθη του διαιτητή που εν πολλοίς καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε την τιμωρία του δεδομένη και επιβεβλημένη.
Πέρα και πάνω, όμως, από τα λάθη που καθορίζουν το αποτέλεσμα, θεωρούμε απαράδεκτο το ποδόσφαιρο να γίνεται αφορμή για ρατσιστικά σχόλια κάθε είδους.
Τα απαράδεκτα σχόλια του δημοσιογράφου του καναλιού Ziggo (μεγάλου χορηγού του Άγιαξ), Sierd de Vos, εναντίον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και των Ελλήνων πολιτών, είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο στις παρυφές του ποδοσφαίρου.
Μια – καθυστερημένη έστω – επανόρθωση είναι το λιγότερο που πρέπει να απαιτηθεί από τους υπεύθυνους του καναλιού και μια συνολική αποτίμηση της χθεσινής ντροπιαστικής βραδιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να απαιτηθεί από την UEFA».
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο σπουδαίο ματς με την Λεβερκούζεν, για τα πλέι-οφ του Champions League.
LIVE: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.