Διεξάγονται σήμερα τα τελευταία παιχνίδια για την δεύτερη προκριματική φάση του Champions League.
Το πρώτο ματς διεξάγεται στις 19.00 στη Φινλανδία. Η Ελσίνκι αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα και καλείται να ανατρέψει το 2-0 με το οποίο είχε χάσει στον πρώτο αγώνα.
Στις 20.00 διεξάγονται τρία παιχνίδια. Το πρώτο γίνεται στη Στοκχόλμη μεταξύ ΑΪΚ και Μάριμπορ. Η Μάριμπορ έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα με βάση το 2-1 υπέρ της από τον πρώτο αγώνα, ωστόσο το εκτός έδρας γκολ δίνει αρκετές ελπίδες στην ομάδα της Στοκχόλμης.
Στο Αζερμπαϊτζάν την ίδια ώρα κοντράρονται η Καραμπάχ με την Νταντάλκ. Το πρώτο ματς είχε λήξει 1-1 στην Ιρλανδία και οι Αζέροι έχουν ένα προβάδισμα, καθώς πέτυχαν το εκτός έδρας γκολ.
Ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση θα διεκδικήσουν Ρόζενμποργκ και Μπάτε Μπορίσοφ. Η Μπάτε στο πρώτο ματς κέρδισε με 2-1 και έχει ένα πλεονέκτημα, που όμως το εκτός έδρας γκολ κάνει μικρότερο.
Στο τελευταίο ματς αυτής της φάσης η Κοπεγχάγη αντιμετωπίζει τη Δε Νιου Σεντς, έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα καθώς στο πρώτο ματς είχε κερδίσει μες 2-0 εκτός έδρας.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.
Η Εθνική Γυναικών εξασφάλισε την άνοδο της στη League B της UEFA και τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των playoffs για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.