Οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τους κορυφαίους ατζέντηδες της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής πιάτσας είναι γνωστές. Σχέσεις που χτίστηκαν σε βάθος χρόνου, με τους Ερυθρόλευκους να ψωνίζουν από το πελατολόγιό τους και να πωλούν σε πολύ υψηλές τιμές, με μεσάζοντες τους περισσότερους εξ αυτών των ισχυρών διαμεσολαβητών.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)