Με ιδιωτικό αεροπλάνο, ο Ματίας Ντε Λιχτ προσγειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Τορίνο, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Γιουβέντους.
Οι διαπραγματεύσεις του Άγιαξ με τη «Μεγάλη Κυρία» είχαν αίσιο τέλος και ο νεαρός Ολλανδός αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ώρες και επίσημα παίκτη των πρωταθλητών Ιταλίας.
Το κόστος της μεταγραφής έφτασε στα 75 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους και ο 19χρονος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σάρι.
Υπενθυμίζεται πως για τον Ντε Λιχτ ενδιαφέρθηκαν κατά το παρελθόν τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Γεια σας μπιανκονέρι, είμαι ο Ματάις. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» ήταν το μήνυμα του Ντε Λιχτ στους φίλους της Γιουβέντους.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.