Τις επόμενες τρεις μέρες (αρχής γενομένης από σήμερα 15/7) ο ΠΑΟΚ θα προπονείται στη Θεσσαλονίκη, καθώς την Πέμπτη (18/7) θα μεταβεί ξανά στην Ολλανδία (στο Χορστ αυτήν τη φορά) για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του (έως τις 28/7).
Ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να κόψει κάποιους ακόμη παίκτες από αυτούς που ξεκίνησαν την προετοιμασία, καθώς έχει τονίσει ότι θέλει να δουλεύει με 20-21 ποδοσφαιριστές (συν 3 μικρούς) και τους τρεις τερματοφύλακες.
Ήδη έχει «κόψει» τους Μελιόπουλο, Δεληγιαννίδη, Παπαδόπουλο και Μαρκόφσκι, αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλοι…
Στην προετοιμασία θα ενταχθεί πλέον και ο νεαρός Μιχαηλίδης, ο οποίος μαζί με Τσιγγάρα και Γαϊτανίδη παίρνουν προαγωγή από την περσινή Κ19 του ΠΑΟΚ στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.
Μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Φερέιρα στους παίκτες του, το απόγευμα η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις, οι οποίες θα γίνονται στο αθλητικό κέντρο του Δικέφαλου στη Νέα Μεσημβρία.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Μια φανταστική ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης». Το εντυπωσιακό κορεό των «ερυθρόλευκων».
Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ με 101-71 και στα ημιτελικά του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Ντεμπούτο με τα «πράσινα» έκανε ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.