Παίκτης της Λα Κορούνια είναι και επίσημα πλέον ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός που αποχώρησε φέτος από την ΑΕΚ, ύστερα από πέντε χρόνια στους «κιτρινόμαυρους», υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με την ομάδα της Γαλικίας.
Η Ντεπορτίβο θα αγωνίζεται στην Segunda Division και τη νέα σεζόν καθώς «αυτοκτόνησε» στο μπαράζ ανόδου με την Μαγιόρκα, χάνοντας στο νησί με 3-0 κι ενώ στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 2-0.
Την χρονιά που ολοκληρώθηκε, ο 29χρονος αμυντικός μέτρησε 16 συμμετοχές με την Ενωση στην οποία όμως είχε τεθεί εκτός ομάδας από τον Δεκέμβρη ύστερα από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Είχε προηγηθεί διαφωνία για τους όρους ανανέωσης του συμβολαίου.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.