«Πόρτα» από Μίλαν σε Παρί Σεν Ζερμέν για Ντοναρούμα
Η Μίλαν αρνήθηκε πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν που περιελάμβανε 20 εκατ. ευρώ, αλλά και τον Αλφόνς Αρεολά ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα
H Παρί Σεν Ζερμέν πρόσφερε 20 εκατ. ευρώ στη Μίλαν και τον Αλφόνς Αρεολά, για να κάνει δικό της τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.
Ωστόσο, ιταλικά Μέσα όπως η Sport Mediaset και η Tuttomercato, ισχυρίζονται πως οι «ροσονέρι» αρνήθηκαν την πρόταση διότι απαιτούν πολλά περισσότερα χρήματα από τα 20 εκατ. ευρώ.
Ο Ντοναρούμα έχει δύο χρόνια ακόμα στο συμβόλαιό του με τη Μίλαν, αλλά, παρά την επιθυμία του να παραμείνει, καταλαβαίνει πως η ομάδα του Μιλάνου πρέπει να κάνει οπωσδήποτε πωλήσεις, για να μην έχει προβλήματα με το Financial Fair Play.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»