Τη πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες είχε σήμερα ο Μπράουν Ιντέγε.
Ο Νιγηριανός επιθετικός πήρε μέρος στη προπόνηση του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ είχε και ολιγόλεπτη συνολικά με τον Σάββα Παντελίδη.
Ο Ιντέγε εξέφραζε την ικανοποίηση του για την απόφαση του να συνεχίσει τη καριέρα του στον Άρη, αλλά και την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί της νέας του ομάδας.
Η ΠΑΕ Άρης ανάρτησε στους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια φωτογραφίες από τη παρουσίαση, αλλά και τη πρώτη προπόνηση του Μπράουν Ιντέγε.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.