Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον... ιστό της αράχνης Τραμπ και Ντούντα

Στον… ιστό της αράχνης Τραμπ και Ντούντα

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο θέμα της αγοράς των F-35 από την Πολωνία την πιθανή απόφαση των ΗΠΑ για το αν θα στείλει 2000 στρατιώτες στη χώρα. Μέχρι και επίδειξη των F-35 έκαναν οι Αμερικάνοι. Όμως τίποτα από τα παραπάνω δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον περισσότερο από μια... αραχνούλα!

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο θέμα της αγοράς των F-35 από την Πολωνία την πιθανή απόφαση των ΗΠΑ για το αν θα στείλει 2000 στρατιώτες στη χώρα. Μέχρι και επίδειξη των F-35 έκαναν οι Αμερικάνοι. Όμως τίποτα από τα παραπάνω δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον περισσότερο από μια… αραχνούλα!

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου του πολωνού προέδρου, Αντρέι Ντούντα, ο οποίος επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο την Τετάρτη για συνομιλίες με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ που ακολούθησε της επίσκεψης του πρώτου, ένας λεπτός ιστός αράχνης έκανε δειλά – δειλά την εμφάνισή του ανάμεσα στα μικρόφωνα που τοποθετήθηκαν μπροστά τους.

Ενώ πολλοί χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης χλεύασαν το συμβάν ορισμένοι υπογράμμισαν ότι αυτό ήταν ένα καλό σημάδι, αποδεικνύοντας ότι υπήρχε πραγματικά «σύνδεση» μεταξύ των ηγετών των δύο κρατών.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024