Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινητική κίνηση οπαδού των Ράπτορς: Zήτησε συγγνώμη από τον Ντουράντ (pic)

Συγκινητική κίνηση οπαδού των Ράπτορς: Zήτησε συγγνώμη από τον Ντουράντ (pic)

Ένας φίλος των Ράπτορς έστειλε ανθοδέσμη στον Κέβιν Ντουράντ, θέλοντας να ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά κάποιον οπαδών στο παιχνίδι που τραυματίστηκε.

Ο Κέβιν Ντουράντ μετά από σχεδόν έναν μήνα, επέστρεψε στον 5ο τελικό των Γουόριορς με τους Ράπτορς στο Τορόντο, όμως στην δεύτερη περίοδο τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα.

Ο KD ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη την Τρίτη (11/6) για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και το ιατρικό τιμ της ομάδας του εξέφρασε την μεγάλη ανησυχία του.

Σύμφωνα πάντως με το NBC, ένας φίλαθλος των Τορόντο Ράπτορς, αισθανόμενος άσχημα για το γεγονός πως κάποιοι οπαδοί της ομάδας του Καναδά χειροκρότησαν και πανηγύριζαν τη στιγμή που τραυματίστηκε, έστειλε λουλούδια στους Γουόριορς θέλοντας να απολογηθεί για τη συμπεριφορά μερίδας φίλων της ομάδας του!

«Αγαπητοί Ουόριορς και Ντουράντ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μερικοί βλάκες φίλαθλοι των Ράπτορς πανηγύρισαν όταν τραυματίστηκε ο ΚD. Ένιωσα απαίσια, ήταν ντροπή. Ο Καναδάς λυπάται KD. Προσευχές για ταχεία ανάρρωση» έγραψε ο συγκεκριμένος φίλαθλος στην κάρτα που είχαν τα λουλούδια. «O Καναδάς λυπάται ΚD», ήταν γραμμένο με κεφαλαία γράμματα και πάνω στην κορδέλα που στόλιζε την ανθοδέσμη.

Δείτε το σχετικό tweet:

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024