Αρνητική ήταν η απάντηση που έλαβε η Μπάγερν Μονάχου από τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Λιρόι Σανέ.
Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο των «Βαυαρών» εδώ και αρκετό διάστημα, με το σύλλογο τελικά να επισημοποιεί το ενδιαφέρον του, καταθέτοντας στους «πολίτες» πρόταση ύψους 70.7 εκατομμυρίων λιρών.
Όπως αποκαλύπτει ο Guardian, όμως, η κατάληξη δεν ήταν η απόλυτα επιθυμητή για τη Μπάγερν, με την ομάδα του Μάντσεστερ να αρνείται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της.
Μάλιστα πρόθεση των Άγγλων είναι να καταφέρουν να πείσουν τον 23χρονο να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με τον ίδιο όμως για την ώρα να παραμένει διστακτικός.
Από την πλευρά του, ο Σανέ καλοβλέπει το ενδεχόμενο να επαναπατριστεί φορώντας τη φανέλα της Μπάγερν, όμως στη Σίτι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν αν δεν καλυφθούν στο ακέραιο οι οικονομικές τους απαιτήσεις.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Άντονι Τζόσουα συγκρούστηκε με ακινητοποιημένο φορτηγό, ωστόσο οι αρχές διευκρίνισαν ότι ο 36χρονος πυγμάχος υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα και η υγεία του είναι καλή.
Ο Μικέλ Αρτέτα σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει το «Emirates να αποτελεί «φρούριο» και όποιος αντίπαλος της Άρσεναλ αγωνίζεται σε αυτό να περνάει δύσκολες στιγμές.