Με τον καλύτερο τρόπο προσπαθεί να αντικαταστήσει τον Αντουάν Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Γάλλος σταρ είναι με τα… δύο πόδια εκτός Μαδρίτης και τα ισπανικά ΜΜΕ στέλνουν τον Έντινσον Καβάνι στους «ροχιμπλάνκος».
Ο Ουρουγουανός επιθετικός που βρίσκεται από το 2013 στην Παρί Σεν Ζερμέν και έχει σαρώσει τα πάντα στην Γαλλία, παρουσιάζεται θετικός σε μια αλλαγή στην καριέρα του και σύμφωνα με την «Cadena Ser» δεν θα έλεγε όχι να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε.
Παράλληλα εξελίξεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν και με τον Ντιέγκο Κόστα ο οποίος μετά την κακή χρονιά που έκανε δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα κάτι που θα άνοιγε ακόμη περισσότερο τον δρόμο για τον Καβάνι.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.