«Εγώ και η οικογένειά μου περνάμε πολύ καλά στο εξωτερικό και πιστεύω ότι έχω ακόμα κάποια καλά χρόνια μπροστά μου. Εάν υπογράψω νέο συμβόλαιο στο εξωτερικό, θα είναι το τελευταίο μου, προτού επιστρέψω στη Σουηδία», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Μάρκους Μπεργκ.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η τραγική Ρεάλ δεν μπορεί καθόλου χωρίς τον Εμπαπέ και η Χετάφε τη σόκαρε μέσα στο «Μπερναμπέου» με μία μεγαλειώδη νίκη (0-1) – Στο -4 από την Μπαρτσελόνα η «Βασίλισσα»!
Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας, της Ειρήνης και της Βασιλικής Αλεξανδρή στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς οι τρίδυμες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνίζονται πλέον με τα εθνικά χρώματα.