Στον Άρη θα παρακολουθήσουν με αυξημένο ενδιαφέρον τον σημερινό τελευταίο αγώνα της σεζόν για τη Λοριάν με αντίπαλο τη Χάβρη (17/05, 9.30 μ.μ.).
Ο γαλλικός σύλλογος θέλει να εξασφαλίσει θέση στα πλέι οφ που οδηγούν από τη Ligue 2 στην ανώτατη κατηγορία, αν και το έργο του κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο, αφού ακόμη και αν είναι ευνοϊκά τα υπόλοιπα αποτελέσματα και περάσει έχει να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους.
Αυτό που απασχολεί του ανθρώπους της κίτρινης ΠΑΕ είναι η υπόθεση του Λίντσεϊ Ρόουζ, που ανήκει τυπικά στη Λοριάν και ήρθε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό τους τον περασμένο Ιανουάριο. Οι ιθύνοντες της ομάδας επιθυμούν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον 27χρονο στόπερ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Η εξέλιξη των σχετικών συζητήσεων ενδέχεται να επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την έκβαση του σημερινού ματς, που ίσως καθορίσει οριστικά την κατηγορία που θα παίξει την επόμενη χρονιά η γαλλική ομάδα.
Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Άρη
Ο 46χρονος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος βρίσκεται πλέον στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα σφυρίζει σε Europa και Conference League. Κανείς Ελληνας διεθνής δεν προήχθη.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ